пʼятниця, 30 травня 2014 р.

Homemade food


Homemade ice cream 

Зазвичай я не переймаюсь складним приготуванням їжі, як завжди протягом дня маю встигнути багато зробити, тому на приготування їжі виділяю не дуже багато часу, а смачного хочеться  
зараз полуниця усюди, тому, яке робити морозиво, довго не вигадувала :))) 
рецепт напишу трішки пізніше

- 2 жовтки;
- 30 гр. цукру;
- полуниця;
- 200 мл. вершків 20-30%

На водяній бані збити жовтки з цукром до однорідної маси, цукор повинен повністю розчинитися.(збивати десь 5 хв.)  Коли маса загусне і стане світлішою, зняти з вогню. 
Полуницю збити, перемішати з жовтками і дати масі вистигнути.
Вершки взбити до стоячих піків, додати полуничну масу, розлити по формам і в морозильну камеру ;)

p.s. в мене не завжди веркшки взбиваються до стоячих піків, це залежить від виробника вершків, тому взбиваю до максимуму. Таке морозиво буде менш в'язкішим і жирнішим, але  теж смачним ;)

Приємного апетиту!






Немає коментарів:

Дописати коментар